Rasen wird gewässert

Tuinbesproeiing

Om je tuin en bloembedden optimaal te besproeien zijn er moderne tuinslangen, tuinsproeiers en gazonsproeiers verkrijgbaar. Eenvoudig, praktisch en handig in gebruik. Meer informatie over Tuinbesproeiing
Filter
Jardinion tuindouche handdouche slang douche spuitpistool water sproeier oranje tuindouche
Kleur: Oranje | Maat: sproeibroes

Varianten van € 11,40
€ 11,90

Tuinbesproeiing - voor een stralend groene tuin

Gazons en bloembedden moeten regelmatig worden besproeid, vooral tijdens droge periodes in de zomer. Met systemen en accessoires uit de BMSC24 shop kun je het besproeien van je tuin gemakkelijker maken en zorgen voor fris groen en levendige kleuren.

In plaats van vervelend werk met een gieter, kun je een moderne tuinslang gebruiken. De tuinslang is gemakkelijk en handig in gebruik en kan ideaal worden gecombineerd met een tuinsproeier. Deze kan worden ingesteld op verschillende besproeiingsstanden om de hoeveelheid water aan te passen aan de behoeften van de planten. Een tuinslang voor het besproeien van planten kan eenvoudig worden opgerold op de meegeleverde trolley, ruimtebesparend worden opgeborgen en gemakkelijk worden vervoerd.

Een compleet tuinbesproeiingssysteem is nog praktischer voor het besproeien van grote oppervlakken. Hier in de BMSC24 shop vind je een modern besproeiingssysteem, dat perfect is voor jouw tuin. Ontdek hieronder meer over besproeiingssystemen en accessoires in de BMSC24 shop.


Alles voor plantenirrigatie

Hier in de BMSC24 shop vind je alles wat je nodig hebt voor tuin- en plantenirrigatie. Naast slangen en sproeiers voor handmatige tuinirrigatie, kun je hier ook accessoires krijgen, die het hele irrigatieproces automatiseren. Dit bespaart veel tijd en werk.

Je kunt kiezen uit verschillende besproeiingssystemen, zoals tuinsproeiers of gazonsproeiers. De sproeiers kunnen individueel worden ingesteld wat betreft hun richting en de hoeveelheid water die ze afgeven. Hier zijn de belangrijkste producten van het besproeiingsassortiment BMSC24 in één oogopslag:


  • Tuinslang
  • Gazonsproeier
  • Tuindouche
  • Tuinsproeier
  • Watersproeier
  • Sprinklersysteem

Informeer je hier in de BMSC24 shop over de mogelijkheden om je gazon en bloembedden gemakkelijk en comfortabel te besproeien. Alles wat je nodig hebt voor handmatige of automatische tuinbesproeiing vind je bij één leverancier. Profiteer van deskundig advies bij het maken van je keuze, aantrekkelijke prijzen en snelle levering.


Ratgeber rund ums Haus

Unsere hilfreichen Ratgeber bieten praktische Tipps, bewährte Techniken und wertvolles Know-how für angehende und erfahrene Handwerker.

Ratgeber Dachabdichtung Teaser

Dach und Fassade

Ratgeber Infrarotheizung Teaser

Innenausbau

Ratgeber Duschdichtungen Teaser

Bad & Sanitär

Ratgeber Dachentwässerung Teaser

Dachentwässerung

Ratgeber Garten und Balkon Teaser

Garten und Balkon