Hangmanschetten für die Gartengestaltung

Tuinontwerp

Maak van je tuin een groene oase! Ontdek ons praktische assortiment voor buiten, inclusief privacyschermen en plantenaccessoires, en ontwerp je tuin zowel functioneel als creatief. Meer informatie over Tuinontwerp
Filter
Jardinion kruidenspiraal, plantenspiraal, kruidenspiraal grijs 80cm x Ø80 cm
Kleur: Grijs | Maat: 80cm x Ø80 cm

Varianten van € 53,90
€ 109,90

Tuinontwerp met BMSC

Met de juiste selectie van bloemen, bomen en andere planten kun je een prachtige buitenruimte creëren, die je persoonlijke toevluchtsoord wordt. Er zijn verschillende opties bij het ontwerpen van de tuin, bijvoorbeeld met een verscheidenheid aan tuinmeubilair of het creëren van groene ruimtes. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je verschillende elementen gebruiken om je tuin uitnodigend, gezellig en decoratief te maken.


Bloembakken zonder bodem

Om je planten mooi te plaatsen in je tuin en ze gemakkelijk te verzorgen, bieden we een reeks producten voor tuinieren. Ontdek bijvoorbeeld onze bloembak zonder bodem, die het planten op een heuvel of helling veel gemakkelijker maakt. De bak is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met het nodige installatiemateriaal. Zo creëer je een visueel aantrekkelijke en uniforme algemene look terwijl je er ook voor zorgt dat je planten optimaal beschermd zijn.


Kruidenspiralen

Een ander hoogtepunt is de kruidenspiraal van Jardinion, waarmee je een speciale blikvanger in je tuin kunt creëren en je eigen kruidentuin kunt kweken. Dankzij de slimme vorm biedt de spiraal veel ruimte voor kruiden, bloemen en andere planten, terwijl deze ook voor een goede toevoer van voedingsstoffen zorgt..


Verticale tuin

In onze shop vind je ook onze verticale tuin, die een visuele verrijking is voor je interieur, balkon of tuin en ook een ruimtebesparende optie is voor het kweken van planten. De verticale tuin kan worden gevuld met zowel planten als kruiden en is ook heel eenvoudig op te zetten. Creativiteit kent geen grenzen, want het aanbod van mogelijke planten, staand of hangend, is breed en er zijn ook talloze kruiden, die geschikt zijn voor de verticale tuin.


Privacyscherm

In onze shop vind je ook het juiste product voor het ideale privacyscherm. Het privacyscherm is verkrijgbaar in pvc en wilgentenen, die verschillende eigenschappen hebben. Het PVC privacyscherm is eenvoudig te plaatsen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar in ons assortiment. Het materiaal is ook UV- en weerbestendig en belooft dus een lange levensduur. Met het wilgentenen privacyscherm kies je voor een privacyscherm gemaakt van een natuurlijk materiaal. Net als het PVC privacyscherm is ook dit scherm geschikt voor verschillende ruimtes zoals de tuin, het balkon en het terras.


Gazonranden

Onze graskanten bieden je de ideale mogelijkheid om je gazon te ontwerpen en te onderhouden volgens je eigen ideeën. Met de gazonrand kun je de scheiding van je perken optimaliseren en je planten een betrouwbare bescherming bieden tijdens het maaien. Dit maakt het eenvoudig en uiterst flexibel om precieze zones in je tuin te creëren.

Ontdek nu ons brede assortiment van verschillende producten voor thuis en pas je buitenruimtes, zoals je tuin, aan je wensen aan. Hier vind je veel inspiratie en handige accessoires om je plannen te realiseren.


Ratgeber rund ums Haus

Unsere hilfreichen Ratgeber bieten praktische Tipps, bewährte Techniken und wertvolles Know-how für angehende und erfahrene Handwerker.

Ratgeber Dachabdichtung Teaser

Dach und Fassade

Ratgeber Infrarotheizung Teaser

Innenausbau

Ratgeber Duschdichtungen Teaser

Bad & Sanitär

Ratgeber Dachentwässerung Teaser

Dachentwässerung

Ratgeber Garten und Balkon Teaser

Garten und Balkon