Gartentisch mit Stühlen aus Holz

Tuinmeubilair

Terras, balkon of tuin - in ons uitgebreide assortiment vind je een grote selectie moderne tuinmeubelen zoals tuinstoelen, tafels, banken of complete sets. Ze zien er elegant uit, zijn comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Meer informatie over Tuinmeubilair
Filter
Jardinion bijzettafel, krukje grijs (essen) 54 x 49 x 45cm
Kleur: Grijs (Essenhout) | Maat: 54 x 49 x 45cm

€ 89,90
Jardinion bijzettafel, klapkruk bruin (grenen) 54 x 49 x 45 cm
Kleur: Bruin (Pijnboom) | Maat: 54 x 49 x 45cm

€ 89,90
Jardinion bijzettafel, krukje zwart (grenen) 54 x 49 x 45cm
Kleur: Zwart (Pijnboom) | Maat: 54 x 49 x 45cm

€ 89,90
Jardinion bijzettafel, krukje bruin (berken) 54 x 49 x 45 cm
Kleur: Bruin (Berk) | Maat: 54 x 49 x 45cm

€ 89,90
(10.82% bespaard)

Buitenmeubelen voor je terras, balkon en tuin

Elegante en comfortabele tuinmeubelen zijn belangrijk voor het creëren van een gezellige plek op het terras, op het balkon of in de tuin. Hier in de BMSC24 shop vind je een grote selectie tuinmeubelen van verschillende materialen, die indruk maken door hun uitstekende materiaal- en productiekwaliteit.

De buitenmeubelen zijn weerbestendig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dit geldt vooral voor de polyrattan tuinmeubelen en fsc tuinmeubelen. Het assortiment omvat echter ook klassieke houten tuinmeubelen met een elegante look, die perfect passen in de omgeving van je huis en tuin.

Je kunt een bijpassende tuinstoel en een bijpassende tuintafel individueel kopen of kiezen voor een complete tuinset, die alles bevat wat je nodig hebt. Ontdek hieronder meer over de kenmerken en voordelen van de hoogwaardige tuinmeubelen uit de BMSC24-serie.


Meubilair voor balkon en terras

Hier in de BMSC24 shop vind je niet alleen elegante tuinmeubelen, maar ook eersteklas balkonmeubelen. Van balkonklapstoelen tot praktische balkontafels of klaptafels, alles is vertegenwoordigd.

Ontdek ook de stijlvolle terrasmeubelen van BMSC24. Bijpassende terrasmeubelen zijn verkrijgbaar in hout, kunststof, metaal en polyrattan. Als je op zoek bent naar praktische tuinmeubelen van hoge kwaliteit, kun je hier in de BMSC24 shop profiteren van een ruime keuze, voordelige prijzen, deskundig advies en snelle levering.


Ratgeber rund ums Haus

Unsere hilfreichen Ratgeber bieten praktische Tipps, bewährte Techniken und wertvolles Know-how für angehende und erfahrene Handwerker.

Ratgeber Dachabdichtung Teaser

Dach und Fassade

Ratgeber Infrarotheizung Teaser

Innenausbau

Ratgeber Duschdichtungen Teaser

Bad & Sanitär

Ratgeber Dachentwässerung Teaser

Dachentwässerung

Ratgeber Garten und Balkon Teaser

Garten und Balkon